V8_2_به_تفکیک_تاریخ_ترخیص_واردات_شرکت_مدیریت_تجهیزات_پزشکی_ایران
ابوالفتح صانعی رییس هیاتمدیره اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی در نامهای به شرکتهای عضو، میزان ارز معادل دریافتی دو شرکت مدیریت تجهیزات پزشکی ایران (سهامی خاص) و دیالیزتجهیز در سالهای 97، 98 و 99 را اعلام کرد. او هدف از این کار را پاسخ به درخواست یک شرکت عضو برای شفافسازی خواند. این نامه به جدول تفکیک دریافت ارز دو شرکت مستند شده که جدول آن در خبر به پیوست است.
متن نامه رییس اتحادبه بازرگانان به شرح زیر است:
قابل توجه اعضای گرامی،
پیرو درخواست یکی از اعضای محترم میزان واردات سال 96 که در آن سال اختلاف ارزی نبوده است با سالهای بعد (99-98-97) شرکتهایی که اینجانب بهصورت اجرایی مبادرت به فعالیت کرده است جهت شفافسازی به حضور اعضا به شرح زیر تقدیم میشود.
شایان ذکر است بهعلل زیر این دو شرکت که اینجانب در آنها فعالیت اجرایی داشته برای سه سال 97،98 و 99حتی موفق به دریافت ارز معادل یکسال 96 هم نشده است که دلایل آن به شرح زیر به حضور اعلام میشود:
1ـ اختلال در روند پرداخت سررسید تعهدات ارزی سال 96 (پروندههای اعتباری )؛
2ـ حجم قابلتوجه نقدینگی شرکت نزد مراکز درمانی؛
3ـ توقف پروندههای این شرکت در ادارهکل تجهیزات بهعلت سختگیری کارشناسی روی قیمت و تامین نظر کارشناسی مربوطه بهویژه روی آیتمهای ارتوپدی و قلبی و نخهای جراحی؛ و… .
4ـ تمرکز بخشی از وقت اینجانب در اتحادیه روی رفع مشکلات و مطالبات شرکتهای عضو، بهویژه روی مطالبات ارزی کمپانیهای خارجی در خصوص سال 96.
شایان ذکر است این شرکت طی دوران طولانی سوابق خود درکنار واردات و با هدف منافع تجاری، ارزش افزوده زیر را برای بیماران و مراکز درمانی ایجاد کرده است:
1- فراگیرکردن استفاده از فناوری آرتروسکوپی در اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 که موجب کاهش زمان بستری، کاهش زمان جراحی، کاهش مصرف داروهای بیهوشی و سایر داروها از منظر اقتصاد درمان و سرعت در بهبودی بیماران.
2- فرهنگسازی و فراگیرکردن استفاده از اکسیژن مدیکال (درمانی) با خلوص بالای 93 درصد که تا پیش از آن بهصورت کپسول با خلوص زیر 70درصد غیراستاندارد و غیردرمانی استفاده میشد که این امر علاوه بر ارزش افزوره درمانی بهویژه برای بیماران بستری در آیسییو، سیسییو و بیماران ریوی در استفاده اکسیژن اصولی و ضروری درمانی، موجب کاهش هزینه مصرف اکسیژن در مراکز درمانی شد.
3- پشتیبانی قوانین امحاء زبالههای عفونی بیمارستانی که تا پیش از آن میزان عفونت بیمارستانی در سطح بسیار بالایی قرار داشت و هیچگونه فرآیندی روی تفکیک زباله معمولی از عفونی و بیخطرکردن وجود نداشت که با فرهنگسازی و فراگیرکردن در سطح مراکز درمانی کشور با روش استاندارد و برخورداری از تکنولوژی روز منجر به کاهش شدید عفونت بیمارستانی شد.
4- ارتقاء کیفی درمان بیماران دیالیزی با برخورداری از تجهیزات و دستگاههای روز دنیا و ایجاد سه مرکز درمانی دیالیز در شهرهای قزوین، زنجان واردبیل که ماهیانه حدود 5.000 تراپی بااستاندارد بسیار نزدیک به کلینیکهای آلمان صورت میگیرد. همچنین راه اندازی اولین مرکز دیالیز HDF ONLINE در تهران که با عنایت به دادههای کلینیکال و آماری منجر به کاهش فاکتورهای التهابی بیماران، کاهش مصرف دارو، کاهش زمان بستری و کاهش میران فوت شد.
5- فراگیرکردن روش دیالیز کریتیکال (CRRT) و حیاتی در بخشهای مراقبت ویژه در طی 15 سال گذشته.
ثبت ديدگاه
شما باید وارد حساب خود شوید تا بتوانید یک نظر ارسال کنید