کمیسیون اقتصاد سلامت؛ نوپا اما کارآمد

کمیسیون اقتصاد سلامت؛ نوپا اما کارآمد

کمیسیون اقتصاد سلامت؛ نوپا اما کارآمد

بخش نخست

 

چهارسال از پدیدآمدن «کمیسیون اقتصاد سلامت» در اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی می‌‌گذرد. پیدایش این کمیسیون دستاورد حضور پررنگ شرکت‌های تجهیزات پزشکی در انتخابات دوره هشتم اتاق بارزگانی و انتخاب یکپارچه نامزدهای «ائتلاف برای فردا» بود.

اتاق بازرگانی 9 کمیسیون دارد که همه آن‌ها کمیسیون عمومی هستند و تا دوره نهم هیچ کمیسیون موضوعی و تخصصی در اتاق یازرگانی وجود نداشت. ناصر ریاحی و محمود نجفی عرب که از نامزدهای انتخاباتی عضو «ائتلاف برای فردا» بودندپس از پیروزی در انتخابات، راه‌اندازی «کمیسیون اقتصاد سلامت« را در دستور کار گذاشتند  و با پیگیر آن‌ها و حمایت همه نمایندگان منتخب «ائتلاف برای فردا» توانستند با حذف یک کمیسیون عمومی، کمیسیون تخصصی و موضوعی «اقتصاد سلامت» را جایگزین آن کنند.

کمسیون «اقتصاد سلامت» 5 عضو دارد که محمود نجفی عرب رییس و ناصر ریاحی نائب‌رییس اول ان هستند. این کمیسیون در 4 سال گذشته 55 جلسه برگزار کرده و 30 گزارش تخصصی از وضعیت کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد سلامت و مشکلات این حوزه تهیه و تدوین کرده است.

«دفاع از حقوق و منافع مشترک فعالان اقتصادی حوزه سلامت»، «توسعه مشارکت بخش خصوصی حوزه سلامت در فرآیند تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری عمومی»، «تهیه، تدوین، پیگیری و اجرای استراتژی توسعه سطح فعالیت فعالان حوزه سلامت»، «آشنا ساختن جامعه تحت پوشش تشکل‌ها با استراتژی‌ها و سیاست‌های ملی و ضرورت‌های آن برای ایفای نقشی که فعالان اقتصادی حوزه سالمت در چارچوب سیاست‌ها دارند» از اهداف مهم اقتصاد سلامت است.

جایگاه کمیسیون «اقتصاد سلامت»

کمیسیون اقتصاد سلامت مهم‌ترین جایگاه  بالادستی  تشکل‌های حوزه سلامت است که این قدرت را دارد که با مدیران ارشد دولتی از جمله وزیر بهداشت در جایگاه برابر به مذاکره و چانه‌زنی بپردازد. از این رو این جایگاه مهم و ارزشمند باید برای دفاع از حقوق تمامی شرکت‌ها و کسب‌وکارهای حوزه سلامت پابرجا بماند و دستاوردهای آن نگهبانی و حفاظت شود.

 

 

ثبت ديدگاه