شرکت‌ها کارکنان پای‌کار (آنکال) را برای خدمات پشتیبانی نوروزی معرفی کنند

/, تازه ترین اخبار, مهمترین اخبار/ شرکت‌ها کارکنان پای‌کار (آنکال) را برای خدمات پشتیبانی نوروزی معرفی کنند

 شرکت‌ها کارکنان پای‌کار (آنکال) را برای خدمات پشتیبانی نوروزی معرفی کنند

معرفی افراد آنکال
اداره‌کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو در نامه‌ای به شرکت‌های تجهیزات پزشکی خواست کارکنان پای‌کار (آنکال) خود را برای خدمات‌دهی پس‌ازفروش و نگهداشت به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی معرفی کنند.
این نامه خطاب به شرکت‌هایی است که تامین و خدمات پس‌ازفروش دستگاه‌های سی‌تی‌اسکن، ماموگرافی، دی‌آر(DR) ، آنژیوگرافی، ام‌آر‌آی، الکتروشوک، ماشین بیهوشی، ونتیلاتور، اکسیژن‌ساز، سی‌آر(CR)، همودیالیز و لیزر ایمیجر را انجام‌می‌دهند.

از آن‌جا که تامین ملزومات و تجهیزات مصرفی ضروری که تامین آن‌ها برای بیمارستان ها و مراکز درمانی اهمیت فراوان دارد، افرادی را معرفی کنند که در سورت لزوم آمادگی تامین فوری را داشته باشند.

این سازمان در نامه جداگانه‌ای با اشاره به شرایط کشور و درگیری با همه‌گیری ویروس کرونا، از شرکت‌ها خواسته کارکنان پاسخگوی خدمات  در روزهای تعطیل نوروزی را معرفی کنند. این افراد برای تامین ملزومات و تجهیزات مصرفی باید به‌سورت تمام‌وقت  در روزهای تعطیل رسمی و غیررسمی در دسترس باشند و خروج کالا از انبار امکان‌پذیر باشد.
هم‌چنین یک یا دونفر نیروی پای‌کار (آنکال) با شماره تلفن به ادره تامین و نگهداشت معرفی شود. مدیرکل تجهیزات پزشکی در این نامه‌ها تاکید کرده است این افراد در طول ساعت شبانه‌روز باید پاسخگوی مراجعان باشند.

ثبت ديدگاه