اتحادیه شکایت خود را در حوزه قیمت‌گذاری به دیوان عالی ارایه کرده است

//اتحادیه شکایت خود را در حوزه قیمت‌گذاری به دیوان عالی ارایه کرده است

اتحادیه شکایت خود را در حوزه قیمت‌گذاری به دیوان عالی ارایه کرده است

رییس اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی:

اتحادیه شکایت خود را در حوزه قیمت‌گذاری به دیوان عالی ارایه کرده است

مراسم مجمع سالانه اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی ایران با حضور اعضای اتحادیه در اتاق بازرگانی ایران در روز بیست خرداد در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.

ابوالفتح صانعی رییس اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی در این نشست درباره موضوع قیمت‌گذاری، مطالبات، بدهی‌های گذشته و اتحادیه اصناف سخن گفت. او درباره موضوع قیمت‌گذاری با بیان این‌که اتحادیه بازرگانان، دراین رابطه شکایتی را به دیوان ارایه کرده است، اظهار داشت: «آقای وزیر دراین حوزه وارد شده است و یکی از قضات دیوان در قسمت حقوقی وزارت بهداشت مشغول به فعالیت است. البته استدلال دوستان حقوقی نبوده است. آقای وزیر اعتقاد به ادامه طرح تحول دارد. این طرح با محدودیت‌های مالی مواجه است. البته از کلیات طرح دفاع می‌کنیم ما هم به ادامه طرح اعتقاد داریم اما قرار نیست از جیب ما هزینه شود اما در توضیحاتی که به دیوان ارایه شده روی این تکیه کرده است که باید این طرح را پوشش بدهیم.»

او افزود: «بعد از پیگیری‌ها این مسأله به کمیته تخصصی رفته است و در آنجا از طریق وزارت خانه اسعتلام می‌شود که وزارت خانه دفاع حقوقی ارایه بدهد. از شورای تنظیم بازار و سازمان حمایت هم استعلام شده است. ما امیدواریم در شکایتی که در دیوان شده است جواب بگیریم.»

صانعی با بیان این‌که دوباره دو هزار میلیارد برای پرداخت مطالبات به وزارت‌خانه داده شده است، گفت: «این مبلغ به دارو و تجهیزات اختصاص داده شده اما گفته‌اند که این دو هزار میلیارد را باید بگیرید و در این شرایط جنس انبار کنید. اگر هم می‌خواهید بدهی گذشته را بدهید می‌توانید بخش کوچکی از بدهی گذشته را بدهید و بخش قابل توجه آن را کالا بگیرید و در انبار بگذارید.»

رییس اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی درباره بدهی‌های ارزی که بدون انتقال ارز آورده شده است، گفت: «پس از این‌که وزارت بهداشت فهرست را جمع‌آوری کرد ما فشار آوردیم زیرا وقت برای شرکت‌ها کم بود و تا چهارشنبه گذشته مهلت داده شد. امروز نامه به سازمان غذاودارو به دفتر دکتر عراقچی زده شد. دوستان می‌توانند کمک کنند اما باید با احتیاط رفتار کنند.»

او افزود: «در ارتباط با اصناف گفته شده است اتحادیه بر روی عضوگیری فشار می‌آورد. در موضوع اتحادیه بازرگانان و اصناف ابهام وجود دارد که باید روشن شود. در این ابهام باید بگویم ما کارها را به بیمارستان‌ها می‌دهیم و خرده فروشی نمی‌کنیم بنابراین اجبار در عضوشدن در اتحادیه اصناف نداریم. از سوی دیگر برخی شرکت‌ها معتقد بودند با حضور در آنجا لزومی برای حضور در اتحادیه بازرگانان ندارند که باعث طرح دعوا از سوی ما شد. ما جلسه‌ای با حضور نمایندگان اصناف و اتحادیه داشتیم که باید در شورای گفت‌وگو و شورای عالی نظارت تفسیر شود. تا زمانی که این تفسیر از طریق شورای عالی نظارت اعلام شود تصمیم گرفته شد این اجبار برداشته شود و داوطلبانه شود.»

صانعی با بیان این‌که باید موضوع دیوان را جدی گرفت گفت: «باید در دیوان به نفع خود رای به دست بیاوریم. اگر جواب نگیریم باید وضعیت موجود را چه بسا بدتر تحمل کنیم. ما شکایت کردیم و برای پیگیری شکایت نیاز به پول و حمایت مالی شرکت‌ها داریم اما تنها برخی شرکت‌ها پول داده‌اند و باقی نداده‌اند.»

در ادامه این نشست، احمد نیک‌روش خزانه‌دار اتحادیه گزارش تراز مالی اتحادیه را ارایه کرد و گفت: «هزینه‌های اتحادیه ۲۱۵ میلیون زیان داشته است که از سوی اعضای هیات‌مدیره تامین شده است. این حرفه‌ای نیست و باید دخل و خرج یکی باشد به ویژه این‌که امسال هزینه‌های جدیدتری خواهیم داشت. برای میزان‌شدن دخل و خرج هزینه عضویت و وردی جدید اتحادیه هرکدام باید دو میلیون تومان شود.»

حسین لسان بازرس اتحادیه نیز با تایید گزارش مالی خزانه‌دار اتحادیه گفت: «صحت زیان در هزینه‌های اتحادیه مورد تایید است. این یک کار تشکلی است که شاکله قانونی پیدا می‌کند. از این رو باید به‌صورت شفاف درباره مطالبات صحبت شود.»

در ادامه نشست نامزد‌های سمت بازرس اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی خود را معرفی کردند و رای‌گیری انجام شد. در این رای‌گیری سیدحسین لسان با ۵۱ رای به عنوان بازرس اصلی اتحادیه تجهیزات پزشکی و حسین مدرس کیان با ۲۷ رای به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.

خبرنگار: شیما عسگری/ ماهنامه صنعت درمان

ثبت ديدگاه